IZABERITE

Paket za DOO

DOO u kome je osnivač jedini zaposleni koristI sve usluge iz Premium paketa po ceni Standard paketa

*Cenovnik se odnosi na doo koja imaju do 3 zaposlena i 40 poslovnih promena mesečno. Cenovnik se koriguje u skladu sa obimom poslovanja kompanije (broj zaposlenih, broj ulaznih i izlaznih računa i sl.)

IZABERITE

Paket za preduzetnika knjigaša

Preduzetnici bez zaposlenih koriste sve usluge iz Premium paketa po ceni Standard paketa

*Cenovnik se odnosi na preduzetnike koji imaju do 3 zaposlena i 40 poslovnih promena mesečno. Cenovnik se koriguje u skladu sa obimom poslovanja preduzetnika (broj zaposlenih, broj ulaznih i izlaznih računa i sl.)

IZABERITE

Paket za paušalca

*Cenovnik se odnosi na paušalce koji imaju do 40 poslovnih promena mesečno. Cenovnik se koriguje u skladu sa obimom poslovanja preduzetnika (broj zaposlenih, broj ulaznih i izlaznih računa i sl.)

Koji paket da odaberem?

BASIC

Namenjen je korisnicima koji žele da koriste samo knjigovodstvene usluge. Basic paket je za one koji žele da imaju potpunu kontrolu svog poslovanja i ništa ne prepuštaju drugima.

STANDARD

Namenjen je korisnicima koji, pored knjigovodstvenih usluga, imaju potrebu za korišćenjem dodatnih usluga koje naša agencija pruža, i da tako sebi olakša administrativno poslovanje.

PREMIUM

Premium korisnici imaju potpunu podršku u administrativnom poslovanju. Za Premium korisnike mi smo više od knjigovodstvene agencije. Mi smo vaš neizostavni saradnik.
Ukoliko vas zamaraju administrativne procedure, i ne želite da trošite energiju na taj deo vašeg poslovanja onda je Premium paket upravo za vas.

Napravite prvi korak

Zakažite poresko savetovanje

Naši Klijenti